Εντατικό ρουμπινί χρώμα με ωραίες μωβ αποχρώσεις; έχει γεύση από δαμάσκηνο, σταφίδα, μέλι και μέντα.
Ιδιαίτερα συνιστάται να πίνεται με ξηρούς καρπούς; αποξηραμένα λαχανικά; ψάρι σε σάλτσα; κρέας όπως πάπια ή κουνέλι; κομμάτια κρέατος; τυρί και κάποια επιδόρπια.
Πρόκειται για το Cava Coupage χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Το Brut Nature, με αναγνωρισμένο κύρος, είναι ένα cava που προέρχεται από το μείγμα κομψών και αρωματικών ποικιλιών, το οποίο αντικατοπτρίζεται σε ένα προϊόν ανοιχτόχρωμο, με λεπτή και επίμονη φυσαλίδα που ενθουσιάζει τον καταναλωτή. Καθαρή μύτη, με τροπικά φρούτα και εσπεριδοειδή, με ευχάριστη και έντονη γεύση. Ιδανικό ως απεριτίφ ή για οποιαδήποτε γιορτή.
Ποικιλίες: Macabeo 70%, Parellada 30%
Αλκοολικός βαθμός: 11.70% vol
Ζάχαρα: <5 gr/L.
Παλαίωση, ανά παρτίδα μεταξύ 9 και 25 μηνών
- Χρώμα: μια ελκυστική, έντονη κόκκινη-φραουλίτσα με ελαφριές μοβ αποχρώσεις.
- Αρώματα: σύνθετα αρώματα από την παλαίωση, με εξαιρετικά ώριμα κόκκινα φρούτα και λεπτές φρουτώδεις, γαλακτώδεις νότες που προσφέρουν στο κρασί μεγάλη αρωματική κομψότητα.
- Στόμα: ήπιοι τανίνες συνδυάζονται με φρούτο για να προσφέρουν ένα πολύ καλά ισορροπημένο και επίμονο κρασί.
Μια τέλεια και ολοκληρωμένη επιλογή για δώρο.
Δωρεάν αποστολή στην ηπειρωτική χώρα. 2 μπουκάλια Verdejo Prius από τη Moraña,
2 μπουκάλια Lágrima de Prius; και
2 μπουκάλια Prius Ειδική Έκδοση.
Εύκολα στην κατανάλωση, για να απολαύσετε με παρέα, με φίλους ή με την οικογένεια.
Χρώμα λαμπερού κερασιού, έντονα αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα και πολύ κομψό ξύλο. Στο στόμα είναι γεμάτο, γευστικό, ευρύ και επίμονο. Συνιστάται να καταναλώνεται μεταξύ 14º και 16º Κελσίου, κατάλληλο για συνοδεία αλλαντικών, μαγειρεμένων κρεάτων, θηραμάτων, ωρίμων τυριών και πατέ.
Ονομασία Προέλευσης: IGP Κρασιά της Γης της Καστίλλης και Λεόν
Ποικιλία: Crianza
Εσοδεία: 2016
Crianza: Παρασκευασμένο από σταφύλια της ποικιλίας Tempranillo, ωριμασμένο σε βαρέλια γαλλικής δρυός (-Allier-)
Ζυμωμένο σε πήλινα δοχεία που προσομοιώνουν τις πρώτες παρασκευές, όπως πριν από περισσότερα από 6.000 χρόνια, όταν έρχεται ο χειμώνας, το κρασί μεταφέρεται σε δρύινα βαρέλια που βρίσκονται στην υπογειά μας κάβα του 11ου αιώνα, όπου θα παραμείνει σε ιδανικές συνθήκες σταθερής θερμοκρασίας και υγρασίας για την ωρίμανσή του.
Ζυμωμένο σε πήλινα δοχεία.
Ωριμασμένο σε βαρέλια από πηλό και δρυ.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/στρέμμα.
Συλλεγμένο με το χέρι.
Ακαθάριστο και μη φιλτραρισμένο.
Ο πιο πολύτιμος και αποκλειστικός μας CAVA. Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα BLANC DE BLANCS σημαίας. Με πολύ περιορισμένη παραγωγή μπουκαλιών ανά έτος και μια εντυπωσιακή μπουκάλα σχεδίασης, απολαμβάνουμε αυτόν τον CAVA από Chardonnay ρεζέρβα που δεν θα ξεχάσουμε.
Ποικιλίες: Chardonnay 100%
Αλκοολικός βαθμός: 11.70% vol
Σάκχαρα: <5 gr/L.
Παλαίωση, ανά παρτίδα μεταξύ 32 μηνών
CATROPARROQUIAS
FICHA TÉCNICA:
Δημιουργική ονομασία:
DOP Ribeiro
Σύνθεση:
100% Treixadura
Αλκοολικός βαθμός:
13o
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΕΥΣΗΣ:
Εμφάνιση: Λαμπερό κίτρινο με χρυσές ανταύγειες
Άρωμα: Ώριμα φρούτα όπως μήλο, αχλάδι.
Γεύση: Δομημένο, το κρασί είναι γεμάτο στο στόμα. Ισορροπημένο, με κάποια λιπαρότητα και φρεσκάδα. Καλή ισορροπία αλκοόλ-οξύτητας που του δίνει στρογγυλότητα και κάποια ζεστασιά. Μακρύ και επίμονο φινάλε.
Είναι προσεκτικά παρασκευασμένο ώστε το αλκοόλ να αφαιρείται ακριβώς πριν από την εμφιάλωση, διατηρώντας τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά, αφαιρώντας μόνο το αλκοολικό και θερμιδικό περιεχόμενο αυτού του κόκκινου κρασιού με πλούσια φρουτώδη εκδήλωση, πλούσιο σε αποχρώσεις κόκκινου φρούτου.
Κερασί κόκκινο, μέτρια βάθος. Άμεσο άρωμα, κρασάτο, που θυμίζει φλούδα σταφυλιού, κόκκινα φρούτα και ελαφρές γαλακτώδεις υπονοήσεις. Γευστικό, ισχυρό, εκτεταμένα και επίμονα τανίνες.
Αυτό το κόκκινο κρασί 0.0% είναι ένα θαυμάσιο συμπλήρωμα για πιάτα κρέατος και σκούρα ψάρια.
Σημειώσεις γευσιγνωσίας:
- Οπτική φάση: ώριμο χρώμα κερασιού με έντονο φως.
- Στη μύτη: εκπληκτική παρουσία φρούτων και ακολουθούμενη από ελαφρές ξυλώδεις νότες.
- Στο στόμα: ωραία ροή με φρουτώδεις νότες και βαλσαμική περασιά.
- Ταιριάζει τέλεια με κρέατα, ψητά και αλμυρά σνακ.
Τεχνικά δεδομένα:
- Θερμοκρασία κατανάλωσης: 14º
- Θερμίδες ανά ποτήρι (100 ml): περίπου 18
- Σταφύλι: τεμπρανίγιο (100%)
- Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 0.0%
- Χρώμα: άχυρο κίτρινο. Λαμπερό.
- Αρώματα: πολύ έντονα, ώριμα φρούτα που συνδυάζουν ώριμα φρούτα (μπανάνες και ανανάδες) με εσπεριδοειδή αρώματα που του προσδίδουν φρεσκάδα.
- Στόμα: αυτό το γλυκερικό κρασί με γλυκιά είσοδο είναι πλούσιο και στρογγυλό, με νότες ώριμου φρούτου και μελιού. Μια πινελιά οξύτητας του προσφέρει φρεσκάδα και ισορροπία στο στόμα, κάνοντάς το μακρύ και ώριμο αλλά ταυτόχρονα φρέσκο και καλά ισορροπημένο.
Απεριτίφ κρασί, προτείνεται να σερβίρεται πολύ, πολύ κρύο, μεταξύ 3º και 5º Κελσίου, φραπέ ή γλασέ. Συνιστάται να συνδυάζεται με θαλασσινά, ψάρια βράχου και ψάρια μαριναρισμένα, μπλε τυριά, και κάθε είδους πατέ και επιδόρπια.
Ονομασία Προέλευσης: Κρασιά της Γης της Καστίλης και Λεόν
Ποικιλία: Verdejo-φυσικό γλυκό
Χρονιά: 2019
Παλαίωση: Παρασκευασμένο με σταφύλια 100% verdejo, και ελεγχόμενη ζύμωση με διακοπή στους 9º αλκοόλ
Σημειώσεις γευσιγνωσίας: Χρώμα κρεμώδες κίτρινο. Καθαρό, με υψηλό αρωματικό προφίλ και εξαιρετικό όγκο στο στόμα.
Ο διάσημος μας CAVA ROSADO, από γαρνάτσα και πινό νουάρ. Ξεχωρίζει για τη φρουτώδη μύτη του, με κόκκινα φρούτα και γλυκίσματα, με μια πολύ καλά ενσωματωμένη φυσαλίδα που το καθιστά πολύ ευχάριστο οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, με μια πολύ λεπτή και στρογγυλή γεύση που σε παρακινεί να συνεχίσεις.
Ποικιλίες: Γαρνάτσα 90%, Πινό Νουάρ 30%
Αλκοολικός βαθμός: 12.30% vol
Σάκχαρα: 10 γρ/L.
Παλαίωση, ανά παρτίδα μεταξύ 9 και 25 μηνών
Βασισμένο στην εξαιρετική βάση του χαρμανιού μας από μακαμπέο και παρεγιάδα, αυξάνουμε την περιεκτικότητα σε ζάχαρη σε αυτό το καβούρ για να προσφέρουμε στρογγυλάδα και φινέτσα σε εκείνους τους καταναλωτές που αναζητούν ένα προϊόν όχι τόσο ξηρό όσο το Brut Nature.
Ποικιλίες: Μακαμπέο 70%, Παρεγιάδα 30%
Αλκοολικός βαθμός: 11.75% vol
Ζάχαρα: 10 gr/L.
Παλαίωση, ανά παρτίδα μεταξύ 9 και 25 μηνών
- Χρώμα: ένα ελκυστικό κρασί ρουμπινί κόκκινο.
- Αρώματα: έντονα αρώματα ώριμου φρούτου, κόκκινου φρούτου και μαγειρεμένου φρούτου που συνδυάζονται τέλεια με τις τυπικές πικάντικες και καπνιστές νότες από την παλαίωση.
- Στόμα: πολύ νόστιμο και εκφραστικό στο στόμα. Μια γλυκιά είσοδος δίνει τη θέση της σε ένα μακρύ, φρουτώδες κρασί με καλή οξύτητα, που το ισορροπεί, προσφέροντας μια ευχάριστη φρεσκάδα. Έντονη επίγευση.
Κρασί με όμορφο χρώμα κίτρινο άχυρο, με πράσινες αποχρώσεις. Στη μύτη εκδηλώνονται κομψά, καθαρά και έντονα αρώματα ποικιλίας από μάραθο και μήλο, με υπονοούμενα τριτογενών αρωμάτων (από το νέο ξύλο) βανίλιας και ξηρών καρπών χωρίς καβούρδισμα. Στο στόμα είναι ένα παχύρευστο, λεπτό κρασί με πολύ όγκο, που προσφέρει μια νόστιμη διαδρομή στον ουρανίσκο, αφήνοντας μια έντονη, πολύ επίμονη και γευστική επίγευση. Συνιστάται να σερβίρεται μεταξύ 8º-10º C. Είναι κατάλληλο για να συνοδεύσει θαλασσινά, μαρινάδες, όλες τις ποικιλίες ρυζιού και ημίσκληρα τυριά.
Ποικιλία: Ζυμωμένο σε βαρέλι
Εσοδεία: 2015
Παλαίωση: Παρασκευασμένο από σταφύλια της ποικιλίας verdejo, 100%. Παραδοσιακή διαδικασία
Κρασί που προέρχεται από σταφύλια της ποικιλίας τενπρανίγιο (κόκκινο). Η ωρίμανση πραγματοποιήθηκε σε βαρέλια γαλλικής και αμερικανικής δρυός. Η διάρκεια παραμονής σε βαρέλι ήταν 18 μήνες για να επιτευχθεί η ενσωμάτωση του σταφυλιού με την προσφορά ξύλου. Έχει χρώμα κόκκινο κερασιού, έντονο στη μύτη. Πολύπλοκο και κομψό, ξεχωρίζει για τα καθαρά του αρώματα, τις καβουρδισμένες νότες, τις βανίλιες και τις μπαχαρένιες νότες με βαλσαμικό υπόβαθρο.
Αποστολές στην ηπειρωτική χώρα. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 60€.
Ραφιέρα κατασκευασμένη από επεξεργασμένα ξύλινα δοκάρια πεύκου, καπάκι και βάση από πίνακα πεύκου με λωρίδες, πίσω μέρος από πίνακα laminate πεύκου, βαμμένη σε χρώμα δρυός και με μία στρώση βερνικιού για να σταθεροποιήσει τη βαφή.
Ικανότητα 66 μπουκαλιών, διαστάσεις 105x68x32 εκ. Περισσότερα μοντέλα στο www.expovinalia.com
Ραφιέρα κατασκευασμένη από επεξεργασμένα ξύλινα δοκάρια, με επιφάνεια και βάση από ξύλο πεύκου, βαμμένη σε χρώμα δρυός και με μια στρώση βερνικιού για να σταθεροποιήσει το χρώμα. Σχεδιασμένη ειδικά για τοποθέτηση σε γωνίες, μπορεί να τοποθετηθεί και από τις δύο πλευρές με άλλα μοντέλα που συμπληρώνουν τον χώρο για το κρασί.
Ικανότητα 44 μπουκαλιών, διαστάσεις 105x63x63 εκ. Περισσότερα μοντέλα στο www.expovinalia.com
Μπουκαλοθήκη κατασκευασμένη από επεξεργασμένα ξύλινα δοκάρια, καπάκι και βάση από ξύλο πεύκου, πίσω μέρος από κόντρα πλακέ πεύκου, βαμμένη σε χρώμα δρυός και με μία στρώση βερνικιού για να σταθεροποιηθεί το χρώμα. Ικανότητα για 8 κουτιά κρασιού των 6 μπουκαλιών το καθένα, διαστάσεις 105*82*32CM. ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΥΤΙΑ.
Ευκαιριακές βαρέλες κρασιού από αμερικανική και γαλλική δρυ που κατασκευάζονται από έμπειρους τυποποιητές. Επιπλέον, διαθέτουν χωρητικότητα από 225 λίτρα έως 500 λίτρα και μπορούν να βρεθούν τοποθετημένες στη Λογκρόνο (Λα Ριόχα).
Ευκαιριακά βαρέλια κρασιού από αμερικανική και γαλλική δρυ, κατασκευασμένα από έμπειρους βαρελάδες. Έχουν χωρητικότητα από 225 λίτρα έως 500 λίτρα και βρίσκονται στο Λογκρόνο (Λα Ριόχα).
Φρέσκο, Φρουτώδες και Μεταλλικό
διακρίνονται τα Τροπικά Αρώματα. Η Είσοδος στο Στόμα είναι Μεταξένια, Παρουσιάζει Γεύσεις από Φρέσκια Ανανά και Εσπεριδοειδή με Ένα Μεταλλικό Υπόβαθρο.
11 ºC Θερμοκρασία Σερβιρίσματος
ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ: Μεταξύ 40-60 ετών
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζυμωμένο και ωριμασμένο σε τσιμεντένιες δεξαμενές
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ: Μακαμπέο
Είναι ένα ξηρό τζιν που παρασκευάζεται από μια επιλογή αποσταγμάτων κρασιού που έχουν μακρυνθεί με μούρα κυπαρισσιού, κόλιανδρο και φλούδες εσπεριδοειδών, μεταξύ άλλων βοτάνων.
Η αλκοόλη από σταφύλια προσθέτει απαλότητα, στρογγυλότητα και κομψότητα. Αυτό είναι ένα κλασικό τζιν, όπου τα αρώματα του κυπαρισσιού κυριαρχούν, με λεπτές νότες λεμονιού και πικρής πορτοκαλιάς. Στο στόμα είναι καθαρό, φρέσκο, μακρύ και ισορροπημένο. 42,5% vol.
Χάλκινο μετάλλιο στο IWSC 2019
Αυτό είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα κρασιά μας, με περιορισμένη παραγωγή, φτιαγμένο από λευκά σταφύλια που καλλιεργούνται σε μη αρδευόμενους λόφους στη Μοντέσα (Ουέσκα). Μετά από ζύμωση υπό ελεγχόμενη θερμοκρασία, ωριμάζει σε εξωτερικούς χώρους σε γυάλινες ντεμιζόν, προσφέροντάς του οξειδωτική ωρίμανση, αναβιώνοντας παλιές μεθόδους οινοποίησης και ανακτώντας ξεχασμένα αρώματα και γεύσεις.
Βιώσιμη καλλιέργεια 1.800 κιλά/εκτάριο.
Συλλέγεται με το χέρι.
Ακαθάριστο και μη φιλτραρισμένο.